Rekrytera

Behöver din arbetsplats nya medarbetare? Utbildnings- och jobbcenter kan hjälpa dig rekrytera.

Rekryteringsträff

Behöver du rekrytera personal? Ditt behov styr upplägget. Vi kan ordna intervjuer eller en rekryteringsträff. Du kan ha en enskild rekryteringsträff eller tillsammans med andra arbetsgivare som behöver rekrytera liknande kompetens. Innan träffen kartlägger vi era behov och kontaktar personer som har den profil ni efterfrågar. På rekryteringsträffen kan du intervjua arbetssökande som matchar rekryteringsbehovet.

Mässor

Våra mässor är inriktade utifrån branscher. Här samlar vi flera arbetsgivare med rekryteringsbehov. Du får möjlighet att sälja in just din arbetsplats, få direktkontakt med arbetssökande och göra snabbintervjuer med intressanta kandidater.

Delta på vårdmässan 2020

Tisdag 28 januari bjuder vi in till vårdmässa för andra året i rad. Syftet med mässan är att arbetsgivare med rekryteringsbehov och utbildningsanordnare ska få tillfälle att möta arbetssökande och personer intresserade av branschen.

Vi tänker oss en dag fylld av inspiration och information om samhällets viktigaste yrkesroller. Anmälda utställare kommer att få en egen plats på mässan för att marknadsföra sin verksamhet. Arbetssökande ska ges möjlighet att lämna cv och personligt brev till arbetsgivare. Vi kommer bereda plats för er att hålla kortare arbetsintervjuer.

Tid och plats

Tisdagen 28 januari.

Mässan är öppen 13.00-16.00, möjlighet till att rigga från 11:30.

Kulturpunkten, Gottsunda centrum Valthornsvägen 53, Uppsala  

Anmäl dig som utställare

Anmäl ditt deltagande senast 10 januari. Är du intresserad av att hålla en informationspunkt i vår hörsal? Vänligen uppge det i anmälan så att vi kan schemalägga tiderna.

Anmäl dig via vårt bokningssystem

Du kan även anmäla dig via e-post till foretagsgruppen@uppsala.se

Vid eventuella frågor vänligen kontakta vårdmässans samordnare:

Elin Öberg
Telefon: 018-727 22 92
E-post: elin.oberg@uppsala.se

Kontakta oss

Företagsgruppen
Uppdaterad: