Rekrytera

Behöver din arbetsplats nya medarbetare? Utbildnings- och jobbcenter kan hjälpa dig rekrytera.

Rekryteringsträff

Behöver du rekrytera personal? Ditt behov styr upplägget. Vi kan ordna intervjuer eller en rekryteringsträff. Du kan ha en enskild rekryteringsträff eller tillsammans med andra arbetsgivare som behöver rekrytera liknande kompetens. Innan träffen kartlägger vi era behov och kontaktar personer som har den profil ni efterfrågar. På rekryteringsträffen kan du intervjua arbetssökande som matchar rekryteringsbehovet.

Mässor

Våra mässor är inriktade utifrån branscher. Här samlar vi flera arbetsgivare med rekryteringsbehov. Du får möjlighet att sälja in just din arbetsplats, få direktkontakt med arbetssökande och göra snabbintervjuer med intressanta kandidater.

Behöver du vikarier i sommar?

Medverka på sommarvikariemässan.

Tid: tisdag 10 mars 14.00–16.30
Plats: utbildnings- och jobbcenter, Bolandsgatan 4, skrivsalen i hus G

Du träffar personer som är redo för jobb. De har med cv och personligt brev och du kan hålla kortare intervjuer på plats. Personerna är inskrivna hos utbildnings- och jobbcenter och matchar behoven som du och övriga arbetsgivare på mässan har.

Du kan inleda vikariatet med en introduktionsperiod under våren så att din nya medarbetare är upplärd när sommaren kommer. Under introduktionsperioden betalar du ingen lön, medarbetaren får ersättning från kommunen.

Uppsala kommun har som mål att fler ska komma in på arbetsmarknaden snabbare. Du bidrar när du anställer en person som du fått kontakt med på sommarvikariemässan. Genom den fria introduktionsperioden blir steget enklare, både för dig och för den jobbsökande.

Vill du medverka på sommarvikariemässan? Kontakta oss:

Elin Öberg, företagssamordnare
Telefon: 018-727 22 92
E-post: elin.oberg@uppsala.se

Jari Kujansuu, arbetsmarknadssekreterare
Telefon: 018-727 53 25
E-post: jari.kujansuu@uppsala.se

Kontakta oss

Företagsgruppen
Uppdaterad: