För arbetsgivare

Är du i behov av rekrytering, kan du ta emot en praktikant eller erbjuda en plats för arbetsträning. Hör av dig till oss på utbildnings- och jobbcenter.

Vi har kontakt med personer som är arbetslösa och har försörjningsstöd med mål att komma ut på arbetsmarknaden. Genom att samarbeta med oss får du personal till din arbetsplats samtidigt som du är med och gör skillnad, både för en enskild individ och samhället.

Till oss kommer arbetssökande med olika erfarenhet och kompetens. En del personer står nära arbetsmarknaden och behöver kopplas ihop med en arbetsgivare eller få chansen att visa vad de kan genom praktik. Andra har varit utan arbete en tid och behöver öva upp sin arbetsförmåga via arbetsträning.

Utbildnings- och jobbcenter hjälper arbetsgivare att ta vara på den kompetens som finns bland Uppsalas arbetssökande. Vi matchar rätt person till rätt arbetsplats genom rekrytering, praktik eller arbetsträning.

Rekrytera

Utbildnings- och jobbcenter hjälper dig som arbetsgivare att rekrytera. Vi ordnar rekryteringsträffar och utbildnings- och jobbmässor där arbetsgivare kan delta. Berätta om dina rekryteringsbehov så informerar vi om vilken av våra insatser som passar bäst för dig. Vi utgår från ditt behov och matchar med de arbetssökande som vi har kontakt med.

Läs om hur vi hjälper dig att rekrytera

Gör en god investering

Uppsala kommun utmanar arbetslivet. Var med och hjälp personer ut på arbetsmarknaden. Samtidigt kan ni tillgodose era egna rekryteringsbehov. Ert engagemang blir er investering och ni bidrar till Uppsalas tillväxt.

Läs mer om en god investering på uppsala.se

Uppdaterad:

Andra sidor under: För arbetsgivare